Таг: Обамакер

ОБАМАКЕР Е НЕУСТАВЕН, ПРЕСУДИ ФЕДЕРАЛЕН СУДИЈА ОД ТЕКСАС

ОБАМАКЕР Е НЕУСТАВЕН, ПРЕСУДИ ФЕДЕРАЛЕН СУДИЈА ОД ТЕКСАС

Федерален судија од Тексас донесе одлука дека клучен дел од Обамакер, системот на здравствена заштита што го воведе Барак Обама, е неуставен, што од н ...
ТРАМП НЕ УСПЕА ДА ГО ЗАМЕНИ ОБАМАКЕР ЗАКОНОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА

ТРАМП НЕ УСПЕА ДА ГО ЗАМЕНИ ОБАМАКЕР ЗАКОНОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА

Во понижувачки неуспех, претседателот Доналд Трамп и лидерите на Републиканската партија ја повлекоа од Конгресот својата замена за укинување на здрав ...

TRAJKO LE TË PAGUAJË

1Kur Gjyqi kushtetues refuzon të merret me punën e vet, të gjithëve na kushton para. D.m.th. – nga paratë tona. Flasim konkretisht. Nuk flasim për she ...

ТРАЈКО ДА ПЛАТИ

1 Кога Уставен суд одбива да се бави со својата работа, тоа сите нас нè чини пари. Значи - наши пари. Зборуваме конкретно. Не зборуваме за апстрактни ...
4 / 4 НАПИСИ