Таг: обука

1 2 326 / 26 НАПИСИ
ХРОНИЧНАТА ТАГА НЕ Ѝ ПОМАГА НА ХРОНИЧНАТА БОЛЕСТ – И НА РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ИМ ТРЕБА ПСИХОЛОШКА ПОМОШ

ХРОНИЧНАТА ТАГА НЕ Ѝ ПОМАГА НА ХРОНИЧНАТА БОЛЕСТ – И НА РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ИМ ТРЕБА ПСИХОЛОШКА ПОМОШ

Ирена Лозана е родител на дете со посебни потреби. Во премрежjето на секојдневните проблеми со кои се среќава како родител и севкупното внимание кое м ...
ВАНХАУТЕ СО „НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“ ГИ УЧИ ВРАБОТЕНИТЕ ВО СОБРАНИЕТО НА ЕТИКА И ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ

ВАНХАУТЕ СО „НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“ ГИ УЧИ ВРАБОТЕНИТЕ ВО СОБРАНИЕТО НА ЕТИКА И ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ

Белгискиот експерт Питер Ванхауте на забавен начин преку модифицирана игра „Не лути се човече“ со фрлање коцки ги учеше вработените во Собранието како ...
БОРБАТА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА БАРА СИСТЕМ ШТО ЌЕ СПРЕЧИ ЗЛОУПОТРЕБА НА СЛУЖБЕНА ДОЛЖНОСТ, ВЕЛИ МИНИСТЕРКАТА ШЕКЕРИНСКА

БОРБАТА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА БАРА СИСТЕМ ШТО ЌЕ СПРЕЧИ ЗЛОУПОТРЕБА НА СЛУЖБЕНА ДОЛЖНОСТ, ВЕЛИ МИНИСТЕРКАТА ШЕКЕРИНСКА

Државата треба да создаде систем на принципи кој нема да зависи од тоа кој е министер и ќе биде имун на секој обид на злоупотреба на службената должно ...
БИТОЛА ИМА МАЛКУ ПАДОБРАНЦИ, НО МНОГУ СЕ РОМАНТИЧНИ

БИТОЛА ИМА МАЛКУ ПАДОБРАНЦИ, НО МНОГУ СЕ РОМАНТИЧНИ

Битола, која во минатото беше расадник на воздухопловци поради долгогодишното  постоењето на аероклубот „Мирко Тодоровски“, денес остана само со еден ...
ЛЕКАРИТЕ МЕ ОТПИШАА, А ЈАС СЕГА ОБУЧУВАМ УЧИТЕЛКИ ДА РАБОТАТ СО ДЕЦА СО ПРЕЧКИ ВО РАЗВОЈОТ, ВЕЛИ НИНА ОД КАМПАЊАТА НА УНИЦЕФ

ЛЕКАРИТЕ МЕ ОТПИШАА, А ЈАС СЕГА ОБУЧУВАМ УЧИТЕЛКИ ДА РАБОТАТ СО ДЕЦА СО ПРЕЧКИ ВО РАЗВОЈОТ, ВЕЛИ НИНА ОД КАМПАЊАТА НА УНИЦЕФ

Нина Костовска од Тетово, која јавноста ја запозна преку видеото „Како ќе реагирате ако ве служи фармацевтски техничар со Даунов синдром?“ од кампањат ...
АГЕНЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ИМ СЕ ЗАКАНУВА СО ПОРАКИ НА НЕВРАБОТЕНИТЕ, ЗА НИВНО ДОБРО

АГЕНЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ИМ СЕ ЗАКАНУВА СО ПОРАКИ НА НЕВРАБОТЕНИТЕ, ЗА НИВНО ДОБРО

Невработените се жалат дека Агенцијата за вработување им испраќа заканувачки пораки при повиците за учество на обука. Агенцијата вели дека тоа го прав ...
1 2 326 / 26 НАПИСИ