Таг: одбојка на песок

ХОЛАНДСКИ ОДБОЈКАР КОЈ БИЛ В ЗАТВОР ЗА СИЛУВАЊЕ 12-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ ЌЕ ИГРА НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ПАРИЗ

ХОЛАНДСКИ ОДБОЈКАР КОЈ БИЛ В ЗАТВОР ЗА СИЛУВАЊЕ 12-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ ЌЕ ИГРА НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ПАРИЗ

Шефовите на холандската одбојка ја бранат одлуката што во олимпискиот тим за Париз вклучија играч кој бил осуден за силување дете. Стивен фан де Фе ...
СРБИЈА ОДБИ ДА ИГРА СО КОСОВО НА БАЛКАНСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ОДБОЈКА НА ПЕСОК ВО ШТИП

СРБИЈА ОДБИ ДА ИГРА СО КОСОВО НА БАЛКАНСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ОДБОЈКА НА ПЕСОК ВО ШТИП

Женската и машката репрезентација на Србија одбија да играат против Косово на Балканското младинско првенство во одбојка на песок во Штип, па натпрева ...
2 / 2 НАПИСИ