Таг: оддавање службена тајна

ПОДНЕСЕНО ОБВИНЕНИЕ ПРОТИВ НОВИНАР НА ИНФОМАКС ЗА ОБЈАВЕНИОТ ЗАПИСНИК ОД „РЕКЕТ“, УШТЕ НЕ Е ОТКРИЕНО КОЈ МУ ГО ДАЛ

ПОДНЕСЕНО ОБВИНЕНИЕ ПРОТИВ НОВИНАР НА ИНФОМАКС ЗА ОБЈАВЕНИОТ ЗАПИСНИК ОД „РЕКЕТ“, УШТЕ НЕ Е ОТКРИЕНО КОЈ МУ ГО ДАЛ

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен предлог против новинарот на Инфомакс Александар Митовски за кривично дело Оддавање службена т ...
СТРУЧНА СОРАБОТНИЧКА ОД ГЕВГЕЛИСКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ЗА ПАРИ ДАВАЛА ДОКАЗИ НА АДВОКАТ

СТРУЧНА СОРАБОТНИЧКА ОД ГЕВГЕЛИСКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ЗА ПАРИ ДАВАЛА ДОКАЗИ НА АДВОКАТ

Е. С. (34) помлад стручен соработник од Основното јавно обвинителство – Гевгелија, скоро цела година му давала тајни документи на адвокат што му биле ...
2 / 2 НАПИСИ