Таг: одделение

ВО МИЗЕРНИ УСЛОВИ РАБОТИ ПОДРАЧНОТО ОДДЕЛЕНИЕ НА ДИК ВО КУМАНОВО

ВО МИЗЕРНИ УСЛОВИ РАБОТИ ПОДРАЧНОТО ОДДЕЛЕНИЕ НА ДИК ВО КУМАНОВО

Во мизерни услови работи подрачното одделение на Државната изборна комисија (ДИК) во Куманово, каде што се собираат потписи за независните кандидати и ...
ИНТЕРНОТО ОДДЕЛЕНИЕ НА ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ВЕЌЕ НЕ Е КОВИД-ЦЕНТАР, СЕ ОТВОРА ЗА СИТЕ БОЛНИ

ИНТЕРНОТО ОДДЕЛЕНИЕ НА ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ВЕЌЕ НЕ Е КОВИД-ЦЕНТАР, СЕ ОТВОРА ЗА СИТЕ БОЛНИ

Интерното одделение „Б“ тракт од Велешката болница, кое еден месец беше ковид-центар, од денес е повторно наменето само за пациентите кои ги лекува ин ...
ШТИПСКА ОРТОПЕДИЈА БАРА УШТЕ ТРОЈЦА ЛЕКАРИ И ПОВЕЌЕ ПОДДРШКА ОТИ Е РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР

ШТИПСКА ОРТОПЕДИЈА БАРА УШТЕ ТРОЈЦА ЛЕКАРИ И ПОВЕЌЕ ПОДДРШКА ОТИ Е РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР

Одделението за ортопедија во Штип, како регионален центар за ортопедија кој врши прегледи и прави операции на пациенти од цела Источна Македонија, е е ...
3 / 3 НАПИСИ