Таг: одгледување

МАКЕДОНИЈА СЕ НАДЕВА ДЕКА ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА НА МАРИХУАНАТА ЌЕ ГИ РАЗВИЕ ЕКОНОМИЈАТА И ТУРИЗМОТ

МАКЕДОНИЈА СЕ НАДЕВА ДЕКА ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА НА МАРИХУАНАТА ЌЕ ГИ РАЗВИЕ ЕКОНОМИЈАТА И ТУРИЗМОТ

Иако Македонија го легализираше одгледувањето канабис за медицински цели уште во 2016 година, производителите сметаат дека законите не соодветствуваат ...
ВО ОХРИДСКО ВЕЛЕСТОВО МЕЃУ ХАЦИЕНДИТЕ ЌЕ СЕ ОДГЛЕДУВААТ ИНТЕЛИГЕНТНИ МАГАРИЊА

ВО ОХРИДСКО ВЕЛЕСТОВО МЕЃУ ХАЦИЕНДИТЕ ЌЕ СЕ ОДГЛЕДУВААТ ИНТЕЛИГЕНТНИ МАГАРИЊА

Охридското село Велестово, сместено во подножјето на Галичица, пред четири децении беше познато по тоа што странците, особено Холанѓаните, до него доа ...
КОЛУМБИЈА ДОБИ ПОМОШ ОД 300 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ДА ГО НАМАЛИ ОДГЛЕДУВАЊЕТО НА КОКАТА

КОЛУМБИЈА ДОБИ ПОМОШ ОД 300 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ДА ГО НАМАЛИ ОДГЛЕДУВАЊЕТО НА КОКАТА

Колумбија потпиша 300 милиони долари вреден договор со Обединети нации, во обид да го намали одгледувањето на коката, која е главната суровина за доби ...
3 / 3 НАПИСИ