Таг: оџак

ШТИПСКИ ОЏАЧАР ПРЕЖИВЕА НАД 50 УБОДИ ОД ОСИ, ГО НАПАДНАЛЕ ДОДЕКА ЧИСТЕЛ ОЏАК ВО КУЌА

ШТИПСКИ ОЏАЧАР ПРЕЖИВЕА НАД 50 УБОДИ ОД ОСИ, ГО НАПАДНАЛЕ ДОДЕКА ЧИСТЕЛ ОЏАК ВО КУЌА

Рој оси кои направиле оџило во оџак го нападнале единствениот професионален оџачар во Штип Илија Димишков кој почнал да го чисти за престојната грејна ...
ЌЕ ИМА КАЗНИ АКО ЧАДИ ОЏАКОТ, А ЗЕЛЕ СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕР, КАЖАА ЗАЕВ И ШИЛЕГОВ

ЌЕ ИМА КАЗНИ АКО ЧАДИ ОЏАКОТ, А ЗЕЛЕ СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕР, КАЖАА ЗАЕВ И ШИЛЕГОВ

Граѓаните кои и покрај тоа што добиле субвенции за инвертери од 1.000 продолжиле да се греат на дрва, нафта или мазут ќе бидат казнети и парите ќе ги ...
ЗАГИНА ПОЖАРНИКАР ПРИ ГАСЕЊЕ НА ОПОЖАРЕН ОЏАК ВО ШТИП

ЗАГИНА ПОЖАРНИКАР ПРИ ГАСЕЊЕ НА ОПОЖАРЕН ОЏАК ВО ШТИП

Пожарникарот Ѓорѓи Џонов ( 57 ) загинал при гасење на опожарен оџак на зграда на улицата Солидарност во штипската населба  Автокоманда. Несреќата се с ...
ЌЕ ИМ ДОНЕСЕМЕ СРЕЌА НА СКОПЈАНИ, ВЕЛАТ КАНДИДАТИТЕ ЗА ОЏАЧАРИ НА ПРВАТА ОБУКА НА ГРАД СКОПЈЕ

ЌЕ ИМ ДОНЕСЕМЕ СРЕЌА НА СКОПЈАНИ, ВЕЛАТ КАНДИДАТИТЕ ЗА ОЏАЧАРИ НА ПРВАТА ОБУКА НА ГРАД СКОПЈЕ

Како се чистат оџаци, која опрема се користи, како најбезбедно треба да се постават оџачарите, каква е конструкцијата на оџаците, е само дел од теориј ...
4 / 4 НАПИСИ