Таг: Охридски пливачки маратон

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД СЕ ЧУДИ ШТО БАРА ПЕНДАРОВСКИ НА ОХРИДСКИОТ ПЛИВАЧКИ МАРАТОН, КОГА САМИОТ КАЖА ДЕКА НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД СЕ ЧУДИ ШТО БАРА ПЕНДАРОВСКИ НА ОХРИДСКИОТ ПЛИВАЧКИ МАРАТОН, КОГА САМИОТ КАЖА ДЕКА НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ

Градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков се чуди што бараше претседателот на државата Стево Пендаровски на пристаништето да ги чека маратонците, кога са ...
ФРАНЦУЗИТЕ РЕЈМОН И КАСИЊОЛ ПОБЕДИЈА НА ОХРИДСКИОТ ПЛИВАЧКИ МАРАТОН

ФРАНЦУЗИТЕ РЕЈМОН И КАСИЊОЛ ПОБЕДИЈА НА ОХРИДСКИОТ ПЛИВАЧКИ МАРАТОН

Францускиот пливач Аксел Рејмон во машка и неговата сонародничка Ошан Касањол во женска конкуренција се победниците на годинашниот Охридски маратон. ...
ГЕРМАНЕЦОТ СТУЏИНСКИ ПОБЕДИ НА ОХРИДСКИОТ МАРАТОН, ПОП АЦЕВ ВТОР

ГЕРМАНЕЦОТ СТУЏИНСКИ ПОБЕДИ НА ОХРИДСКИОТ МАРАТОН, ПОП АЦЕВ ВТОР

Германецот Александар Стуџиски победи на 31. издание на Охридскиот пливачки маратон. Тој ја исплива патеката „Климе Савин“ од Свети Наум до Охрид за 5 ...
3 / 3 НАПИСИ