Таг: Охридски рамковен договор

ОТКАЖАНА ЦЕНТРАЛНАТА ПРОСЛАВА ЗА ЈУБИЛЕЈОТ НА РАМКОВНИОТ ДОГОВОР, ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕНИОТ БРОЈ СЛУЧАИ НА КОВИД-19

ОТКАЖАНА ЦЕНТРАЛНАТА ПРОСЛАВА ЗА ЈУБИЛЕЈОТ НА РАМКОВНИОТ ДОГОВОР, ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕНИОТ БРОЈ СЛУЧАИ НА КОВИД-19

Вицепремиерот и министер за политички систем и односи меѓу заедниците Артан Груби денеска кажа дека нема да се одржи концертот за прославата на 20 год ...
РАМКОВНИОТ ДОГОВОР ДОНЕСЕ МИР И ЈА ПРЕОБРАЗИ ДРЖАВАТА, РЕЧЕ АРТАН ГРУБИ НА 20-ГОДИШНИНАТА ОД НЕГОВОТО ПОТПИШУВАЊЕ

РАМКОВНИОТ ДОГОВОР ДОНЕСЕ МИР И ЈА ПРЕОБРАЗИ ДРЖАВАТА, РЕЧЕ АРТАН ГРУБИ НА 20-ГОДИШНИНАТА ОД НЕГОВОТО ПОТПИШУВАЊЕ

Со трибина на Државниот универзитет во Тетово, денеска беше одбележана 20-годишнината од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор. Организатори на ...
ВО ПРЕАМБУЛАТА ОДЛУКИТЕ НА АСНОМ СЕ ЗАМЕНУВААТ СО ПРОГЛАСОТ ОД ПРВОТО ЗАСЕДАНИЕ НА АСНОМ  И СЕ ДОДАВА ОХРИДСКИОТ РАМКОВЕН ДОГОВОР – ЦЕЛОСЕН ТЕКСТ НА НАЦРТ УСТАВНИТЕ АМАНДМАНИ

ВО ПРЕАМБУЛАТА ОДЛУКИТЕ НА АСНОМ СЕ ЗАМЕНУВААТ СО ПРОГЛАСОТ ОД ПРВОТО ЗАСЕДАНИЕ НА АСНОМ И СЕ ДОДАВА ОХРИДСКИОТ РАМКОВЕН ДОГОВОР – ЦЕЛОСЕН ТЕКСТ НА НАЦРТ УСТАВНИТЕ АМАНДМАНИ

Владата го усвои текстот на нацрт-амандманите на Уставот на Република Македонија согласно Договорот од Преспа и заклучоците на македонското Собрание. ...
ЗА АХМЕТИ УШТЕ НЕ Е ИСПОЛНЕТ ОХРИДСКИОТ РАМКОВЕН ДОГОВОР

ЗА АХМЕТИ УШТЕ НЕ Е ИСПОЛНЕТ ОХРИДСКИОТ РАМКОВЕН ДОГОВОР

Петнаесетгодишнината од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор денеска беше одбележана на Попова Шапка со одржување конференција на тема: “Охрид ...
4 / 4 НАПИСИ