Таг: Општина Желино

СЕЛОТО ЛУКОВИЦА УШТЕ НЕМА АСФАЛТИРАН ПАТ, ОД ВЛАДАТА ДОБИ ПАРИ ЗА ПОЛА ДЕЛНИЦА

СЕЛОТО ЛУКОВИЦА УШТЕ НЕМА АСФАЛТИРАН ПАТ, ОД ВЛАДАТА ДОБИ ПАРИ ЗА ПОЛА ДЕЛНИЦА

Жителите на село Луковица во Општина Желино конечно ќе добијат асфалтиран пат до селото. Ова село е единственото населено место во Тетовскиот Регион д ...
ЛУКОВИЦА Е ЕДИНСТВЕНОТО СЕЛО ВО ПОЛОШКО ДО КОЕ НЕ ВОДИ АСФАЛТИРАН ПАТ

ЛУКОВИЦА Е ЕДИНСТВЕНОТО СЕЛО ВО ПОЛОШКО ДО КОЕ НЕ ВОДИ АСФАЛТИРАН ПАТ

елото Луковица, сместено на повисоките предели на Сува Гора, речиси цена зима беше отсечено од светот. Високите снежни наноси го заробија селото а Опш ...
ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ЛУКОВИЦА 8 ДЕНА СЕ ОТСЕЧЕНИ ОД СВЕТОТ ОТИ ОПШТИНА ЖЕЛИНО НЕ САКА ДА ГО ЧИСТИ ПАТОТ ОД СНЕЖНИТЕ НАВЕВИ

ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ЛУКОВИЦА 8 ДЕНА СЕ ОТСЕЧЕНИ ОД СВЕТОТ ОТИ ОПШТИНА ЖЕЛИНО НЕ САКА ДА ГО ЧИСТИ ПАТОТ ОД СНЕЖНИТЕ НАВЕВИ

Жителите на село Луковица во Општина Желино веќе осми ден се отсечени од светот. Снегот кој деновиве повторно наврна и силниот ветер, дополнително соз ...
ИСЕЧЕНИ СТОТИНА СТЕБЛА БОРОВА ШУМА ПОРАДИ ИЗГРАДБА НА ИНДУСТРИСКИ ОБЈЕКТ ВО ТЕТОВСКО

ИСЕЧЕНИ СТОТИНА СТЕБЛА БОРОВА ШУМА ПОРАДИ ИЗГРАДБА НА ИНДУСТРИСКИ ОБЈЕКТ ВО ТЕТОВСКО

На излезот од село Желино веднаш до автопатот кој води кон Скопје последниве месеци се интензивираат работите околу изградбата на нова индустриска зон ...
4 / 4 НАПИСИ