Таг: општокорисна работа

КУМАНОВСКИОТ ШТАБ БАРА ЗА НЕНОСЕЊЕ МАСКА ДА СЕ КАЗНУВА СО ОПШТОКОРИСНА РАБОТА

КУМАНОВСКИОТ ШТАБ БАРА ЗА НЕНОСЕЊЕ МАСКА ДА СЕ КАЗНУВА СО ОПШТОКОРИСНА РАБОТА

Општинскиот штаб за заштита и спасување (ОШЗС) од Куманово, бара од Владата наместо парична казна, граѓаните коишто нема да носат заштитна маска зарад ...
ОПШТИНА КУМАНОВО ЌЕ АНГАЖИРА 23 АСИСТЕНТИ ЗА ПОМОШ НА СТАРИТЕ И ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

ОПШТИНА КУМАНОВО ЌЕ АНГАЖИРА 23 АСИСТЕНТИ ЗА ПОМОШ НА СТАРИТЕ И ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Општина Куманово, преку програмата за општокорисна работа ќе ангажира 23 асистенти кои ќе помагаат на лицата со попреченост и со стари и изнемоштени л ...
ОСУДЕНИ ЛИЦА ЌЕ ВРШАТ ОПШТОКОРИСНА РАБОТА ВО ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА НА ГРАД СКОПЈЕ

ОСУДЕНИ ЛИЦА ЌЕ ВРШАТ ОПШТОКОРИСНА РАБОТА ВО ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА НА ГРАД СКОПЈЕ

Осудени лица за полесни дела ќе работат во јавните претпријатија на Град Скопје. Градоначалникот Петре Шилегов и директорот на Управата за извршување ...
3 / 3 НАПИСИ