Таг: Орце Георгиевски

АРСОВСКА РАЗРЕШЕНА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА ЗЕЛС, НА НЕЈЗИНО МЕСТО НАЗНАЧЕН ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КИСЕЛА ВОДА ГЕОРГИЕВСКИ

АРСОВСКА РАЗРЕШЕНА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА ЗЕЛС, НА НЕЈЗИНО МЕСТО НАЗНАЧЕН ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КИСЕЛА ВОДА ГЕОРГИЕВСКИ

Градоначалничката на Скопје Данела Арсовска е разрешена од функцијата претседателка на Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС). На денешн ...
НЕУСПЕШЕН Е КОНКУРСОТ ЗА РАСАДНИК ВО КИСЕЛА ВОДА ОТИ НЕМАЛО ДОВОЛНО ИДЕЈНИ РЕШЕНИЈА, ГЕОРГИЕВСКИ ВЕЛИ ЌЕ СЕ РАСПИШЕ НОВ

НЕУСПЕШЕН Е КОНКУРСОТ ЗА РАСАДНИК ВО КИСЕЛА ВОДА ОТИ НЕМАЛО ДОВОЛНО ИДЕЈНИ РЕШЕНИЈА, ГЕОРГИЕВСКИ ВЕЛИ ЌЕ СЕ РАСПИШЕ НОВ

Неуспешен е конкурсот за избор на идејно решение за уредување на просторот Расадник во Општина Кисела Вода. На конкурсот стигнале само четири идејни р ...
ВРАТЕН ЗНАКОТ „ЈА САКАМ КИСЕЛА ВОДА“ ШТО ГО УРНА АРСОВСКА, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕОРГИЕВСКИ ВЕЛИ ДЕКА ГО ПОСТАВИЛЕ ГРАЃАНИ

ВРАТЕН ЗНАКОТ „ЈА САКАМ КИСЕЛА ВОДА“ ШТО ГО УРНА АРСОВСКА, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕОРГИЕВСКИ ВЕЛИ ДЕКА ГО ПОСТАВИЛЕ ГРАЃАНИ

Знакот „Ја сакам Кисела Вода“, што пред 4 месеци го урна градоначалничката на Скопје Данела Арсовска, пак е вратен на пешачкиот остров меѓу улицата На ...
АРХИТЕКТИТЕ ЌЕ ОДЛУЧАТ ШТО ДА СЕ ГРАДИ ВО РАСАДНИК, ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА ОБЈАВИ МЕЃУНАРОДЕН КОНКУРС

АРХИТЕКТИТЕ ЌЕ ОДЛУЧАТ ШТО ДА СЕ ГРАДИ ВО РАСАДНИК, ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА ОБЈАВИ МЕЃУНАРОДЕН КОНКУРС

Општина Кисела Вода објави меѓународен конкурс за уредување на просторот Расадник. Конкурсната документација, односно насоките што и кои содржини треб ...
4 / 4 НАПИСИ