Таг: остатоци

ОСТАТОЦИТЕ ОД КИНЕСКАТА РАКЕТА ПАДНАА ВО ИНДИСКИОТ ОКЕАН, НАСА ОБВИНУВА ДЕКА КИНА Е НЕОДГОВОРНА

ОСТАТОЦИТЕ ОД КИНЕСКАТА РАКЕТА ПАДНАА ВО ИНДИСКИОТ ОКЕАН, НАСА ОБВИНУВА ДЕКА КИНА Е НЕОДГОВОРНА

Остатоците од големата кинеска ракета паднаа на Земјата во Индискиот океан, близу Малдиви, според кинеските државни медиуми, ставајќи крај на неколкуд ...
ГРАЃАНИТЕ КОИ КОЛАТ ЖИВОТНИ ЗА КУРБАН БАЈРАМ ДА НЕ ГИ ФРЛААТ ОСТАТОЦИТЕ КАЈ ЌЕ СТАСААТ НИЗ СКОПЈЕ, АПЕЛИРА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“

ГРАЃАНИТЕ КОИ КОЛАТ ЖИВОТНИ ЗА КУРБАН БАЈРАМ ДА НЕ ГИ ФРЛААТ ОСТАТОЦИТЕ КАЈ ЌЕ СТАСААТ НИЗ СКОПЈЕ, АПЕЛИРА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“

Граѓаните да не ги фрлаат остатоците од животните кои ги колат во пресрет на празникот Курбан Бајрам кај ќе стигнат, апелираа денеска директорот на ЈП ...
ОСТАТОЦИ ОД ЦРКВА ПРОНАЈДЕНИ И ПОД ШАДРВАНОТ ВО БИТОЛА

ОСТАТОЦИ ОД ЦРКВА ПРОНАЈДЕНИ И ПОД ШАДРВАНОТ ВО БИТОЛА

Нови остатоци од средновековната црква за која се препоставува дека е „Свети Ѓорги“ се пронајдени и при реконструкцијата на шадрванот пред Јени џамија ...
3 / 3 НАПИСИ