Таг: отпадна дрвна маса

И ОПШТИНА ВЕЛЕС ПРОДАВА ОПОЖАРЕНА ДРВНА МАСА ОД ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ

И ОПШТИНА ВЕЛЕС ПРОДАВА ОПОЖАРЕНА ДРВНА МАСА ОД ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ

Општина Велес продава опожарена дрвна маса, објави локалната власт. Предмет на продажба е дрвната маса од подрачјето околу езерото Младост, кое го заф ...
МЕСТО ДА ЈА НОСИ НА ДЕПОНИЈА ОТПАДНАТА ДРВНА МАСА, СТРУМИЧКИ „КОМУНАЛЕЦ“ ЌЕ ЈА МЕЛЕ ЗА ПЕЛЕТИ

МЕСТО ДА ЈА НОСИ НА ДЕПОНИЈА ОТПАДНАТА ДРВНА МАСА, СТРУМИЧКИ „КОМУНАЛЕЦ“ ЌЕ ЈА МЕЛЕ ЗА ПЕЛЕТИ

Струмички ,,Комуналец’’ набави машина за дробење на дрвна отпадна маса и ќе создава суровина, која ќе биде продавана на економски оператори кои произв ...
2 / 2 НАПИСИ