Таг: Озлем Туречи

ПО КОВИД-19, НАША СЛЕДНА ЦЕЛ Е ВАКЦИНА ПРОТИВ РАК, ВЕЛИ ОЗЛЕМ ТУРЕЧИ, ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ НА „БИОНТЕК“

ПО КОВИД-19, НАША СЛЕДНА ЦЕЛ Е ВАКЦИНА ПРОТИВ РАК, ВЕЛИ ОЗЛЕМ ТУРЕЧИ, ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ НА „БИОНТЕК“

Научничката која победи во светската трка за испорачување на првата широко користена вакцина против ковид-19 вели дека луѓето можат да бидат сигурни д ...
ГЕРМАНСКИ НАУЧНИЦИ СО ПОТЕКЛО ОД ТУРСКИ ЕМИГРАНТИ ЈА РАЗВИЈА ПРВАТА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19

ГЕРМАНСКИ НАУЧНИЦИ СО ПОТЕКЛО ОД ТУРСКИ ЕМИГРАНТИ ЈА РАЗВИЈА ПРВАТА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19

Германски сопружници со турско потекло избија во прв план во светската трка за развој на вакцина против ковид-19. Угур Шахин (55) е извршен директо ...
2 / 2 НАПИСИ