Таг: параглајдер

КАЈТСУФРАЊЕТО СТАНА ЛЕТЕН ХИТ ВО ПРЕСПА

КАЈТСУФРАЊЕТО СТАНА ЛЕТЕН ХИТ ВО ПРЕСПА

На плажите во Преспа летово нова актракција станува кајтсурфингот, спорт за чие име професионалците велат дека нема буквален превод на македонски, но ...
ЖИВОТОТ МОЖЕ ДА БИДЕ УБАВ И ВО КОЛИЧКА, ВЕЛИ ВАНГЕЛ ТРКАЉАНОВ ПАРАГЛАЈДЕРИСТ СО ПАРАЛИЗА

ЖИВОТОТ МОЖЕ ДА БИДЕ УБАВ И ВО КОЛИЧКА, ВЕЛИ ВАНГЕЛ ТРКАЉАНОВ ПАРАГЛАЈДЕРИСТ СО ПАРАЛИЗА

Лета со параглајдер, скока со падобран, скија, плива, оди на рафтинг, иако веќе 12 години е во инвалидска количка. Младиот кочанчанец Вангел Тркаља ...
ПАРАГЛАЈДЕРИСТ ПАДНАЛ КАЈ БИТОЛСКО МАЛОВИШТА

ПАРАГЛАЈДЕРИСТ ПАДНАЛ КАЈ БИТОЛСКО МАЛОВИШТА

Параглајдерист паднал при летање над пелистерското село Маловишта, дознава САКАМДАКАЖАМ.МК. Битолски планинари кои попладнево слегувале од Пелистер ра ...
3 / 3 НАПИСИ