Таг: параглајдинг

ОХРИЃАНЕЦ НА 65 ГОДИНИ И СО ДВА СТЕНТА ЛЕТА СО ПАРАГЛАЈДЕР

ОХРИЃАНЕЦ НА 65 ГОДИНИ И СО ДВА СТЕНТА ЛЕТА СО ПАРАГЛАЈДЕР

Охриѓанецот Јонче Ристоски на 65 години и со два вградени стента лета со параглајдер. Tој е највозрасниот параглајдерист кој ја поминал обуката во ско ...
ЃОРЃИ РИСТОСКИ СО ПАРАГЛАЈДЕР ЈА ПРЕЛЕТА МАКЕДОНИЈА – ПОЛЕТА ОД СКОПЈЕ, СЛЕТА КАЈ ОХРИД

ЃОРЃИ РИСТОСКИ СО ПАРАГЛАЈДЕР ЈА ПРЕЛЕТА МАКЕДОНИЈА – ПОЛЕТА ОД СКОПЈЕ, СЛЕТА КАЈ ОХРИД

Членот на скопскиот параглајдинг клуб Вертиго, Ѓорѓи Ристоски, успеа да ја прелета Македонија со параглајдер. Тој полета од највисоката точка на Водно ...
2 / 2 НАПИСИ