Таг: патронат

УЧИЛИШТЕТО „ТРАЈКО АНДРЕЕВ“ ВО ВЕЛЕС ВЕЌЕ НЕ ПОСТОИ, НО БИВШИТЕ ВРАБОТЕНИ СЕ СОБИРААТ ЗА ПАТРОНАТОТ

УЧИЛИШТЕТО „ТРАЈКО АНДРЕЕВ“ ВО ВЕЛЕС ВЕЌЕ НЕ ПОСТОИ, НО БИВШИТЕ ВРАБОТЕНИ СЕ СОБИРААТ ЗА ПАТРОНАТОТ

Дваесет и шест поранешни професори од ОУ „Трајко Андреев“, кое веќе не постои, се собраа да го одбележат патрониот празник, 17 октомври. Некои се уште ...
ШТИП ПОТСХУМНО МУ ДОДЕЛИ ОРДЕН „СВ.НИКОЛА“ НА КИРО ГЛИГОРОВ

ШТИП ПОТСХУМНО МУ ДОДЕЛИ ОРДЕН „СВ.НИКОЛА“ НА КИРО ГЛИГОРОВ

Штип постхумно ќе го награди првиот македонски претседател Киро Глигоров со орденот „Св. Никола“ што секоја година се доделува по повод патронатот на ...
2 / 2 НАПИСИ