Таг: пазарџии

БИТОЛСКИТЕ ПАЗАРЏИИ ГНЕВНИ ШТО НЕ СМЕАТ ДА ПРОДАВААТ НА ПАРКИНГОТ НА ПАЗАРОТ, ОД ВЛАСТА ВЕЛАТ ТАКА ОДЛУЧИЛЕ ЗАРАДИ ПОГОЛЕМА ХИГИЕНА

БИТОЛСКИТЕ ПАЗАРЏИИ ГНЕВНИ ШТО НЕ СМЕАТ ДА ПРОДАВААТ НА ПАРКИНГОТ НА ПАЗАРОТ, ОД ВЛАСТА ВЕЛАТ ТАКА ОДЛУЧИЛЕ ЗАРАДИ ПОГОЛЕМА ХИГИЕНА

Пазарџиите и земјоделците со клетви им се нафрлија на советниците од ВМРО-ДПМНЕ и Поинаку  за време на седницата на Советот во Битола, откако гласаа в ...
ПАЗАРЏИИТЕ ОД СКОПСКИОТ ЗЕЛЕН ПАЗАР ДОБИЈА ПАРКИНГ ЗА КАМИОНИ ЗА ДА НЕ СЕ ПАРКИРААТ КАЈ „АУТОМАКЕДОНИЈА“

ПАЗАРЏИИТЕ ОД СКОПСКИОТ ЗЕЛЕН ПАЗАР ДОБИЈА ПАРКИНГ ЗА КАМИОНИ ЗА ДА НЕ СЕ ПАРКИРААТ КАЈ „АУТОМАКЕДОНИЈА“

Пазарџиите од скопскиот Зелен пазар ќе можат да се паркираат на новиот уреден паркинг зад пазарчето. ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ денес пушти во уп ...
СО ГОДИНИ НОЌЕ НИ КРАДАТ ОД ТЕЗГИТЕ И НИКОЈ НИШТО НЕ ПРЕЗЕМА, ВЕЛАТ КУМАНОВСКИТЕ ПАЗАРЏИИ

СО ГОДИНИ НОЌЕ НИ КРАДАТ ОД ТЕЗГИТЕ И НИКОЈ НИШТО НЕ ПРЕЗЕМА, ВЕЛАТ КУМАНОВСКИТЕ ПАЗАРЏИИ

Пазарџиите од зеленото пазарче на булеварот Октомвриска револуција во Куманово се жалат дека со години нивните тезги се мета на крадци во ноќните часо ...
3 / 3 НАПИСИ