Таг: печка

1 211 / 11 НАПИСИ
ДО АПРИЛ НОВА ПЕЧКА ЗА МЕДИЦИНСКИ ОТПАД ВО ДРИСЛА, А ВО НАЈКУС РОК ЌЕ БИДАТ ПОСТАВЕНИ ФИЛТРИ НА ПОСТОЕЧКАТА, НАЈАВИ МАКРАДУЛИ

ДО АПРИЛ НОВА ПЕЧКА ЗА МЕДИЦИНСКИ ОТПАД ВО ДРИСЛА, А ВО НАЈКУС РОК ЌЕ БИДАТ ПОСТАВЕНИ ФИЛТРИ НА ПОСТОЕЧКАТА, НАЈАВИ МАКРАДУЛИ

До април на депонијата „Дрисла“ ќе стигне нова печка за согорување на медицински отпад, а најскоро што може ќе бидат набавени филтри за постојниот инц ...
1 211 / 11 НАПИСИ