Таг: Перо Антиќ

ПЕРО АНТИЌ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКАТА КОШАРКАРСКА ФЕДЕРАЦИЈА

ПЕРО АНТИЌ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКАТА КОШАРКАРСКА ФЕДЕРАЦИЈА

Перо Антиќ едногласно беше избран за нов претседател на Македонската кошаркарска федерација. Единствениот македонски кошаркар со НБА-кариера немаше ...
ПЕРО АНТИЌ СЕ ВРАТИ ВО ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПО ДЕСЕТ ГОДИНИ

ПЕРО АНТИЌ СЕ ВРАТИ ВО ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПО ДЕСЕТ ГОДИНИ

Најдобриот македонски кошаркар Перо Антиќ се врати во редовите на Црвена звезда, во којашто доаѓа како актуелен европски првак. Поранешниот македонск ...
2 / 2 НАПИСИ