Таг: пешачки премини

„ПАРКИНЗИ ОПШТИНА ЦЕНТАР“ ЈА ПРОШИРУВА ДЕЈНОСТА, ЌЕ БЕЛЕЖИ УЛИЦИ

„ПАРКИНЗИ ОПШТИНА ЦЕНТАР“ ЈА ПРОШИРУВА ДЕЈНОСТА, ЌЕ БЕЛЕЖИ УЛИЦИ

Јавното претпријатие „Паркинзи Општина Центар“ (ПОЦ) ќе бележи хоризонтална и вертикална сигнализација на улиците во општината. Со тоа Општина Центар ...
АМСМ ЌЕ ОЦЕНУВА КОЛКУ СЕ БЕЗБЕДНИ ПЕШАЧКИТЕ ПРЕМИНИ ОКОЛУ УЧИЛИШТАТА

АМСМ ЌЕ ОЦЕНУВА КОЛКУ СЕ БЕЗБЕДНИ ПЕШАЧКИТЕ ПРЕМИНИ ОКОЛУ УЧИЛИШТАТА

Авто-мото сојузот на Македонија ќе испитува колку се безбедни улиците и пешачките премини околу училиштата во Скопје. Со анализата ќе се прави проценк ...
2 / 2 НАПИСИ