Таг: Петоци за иднината

ГРАЃАНИТЕ СО ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО ПОБАРАА МОРАТОРИУМ НА УВОЗ НА ОТПАД ЗА ГОРЕЊЕ

ГРАЃАНИТЕ СО ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО ПОБАРАА МОРАТОРИУМ НА УВОЗ НА ОТПАД ЗА ГОРЕЊЕ

Мораториум на увоз на отпад за горење побараа над 200 граѓани на денешниот протест пред Собранието, организиран од здружението „Петоци за иднината Мак ...
САМОУБИСТВО ОД ЗАСЕДА

САМОУБИСТВО ОД ЗАСЕДА

1 Бреј, бреј, колку се вознемири власта за последниве протести. Мислев дека прашањето за граѓански активизам го затворивме во 2015 година кога ВМРО-ДП ...
2 / 2 НАПИСИ