Таг: пинг понг

ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ УТРЕ ЌЕ УЧАТ ПИНГ ПОНГ НА АЕРОДРОМОТ „СТЕНКОВЕЦ“

ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ УТРЕ ЌЕ УЧАТ ПИНГ ПОНГ НА АЕРОДРОМОТ „СТЕНКОВЕЦ“

Утре на спортскиот аеродром „Стенковец“ ќе се одржи обука за пинг понг за лицата со попреченост. Обуката ја организираат здружението на лицата со пара ...
ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ПОСТАВУВА МАСИ ЗА ПИНГ-ПОНГ, ШАХ И ТАБЛА НА ОТВОРЕНО

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ПОСТАВУВА МАСИ ЗА ПИНГ-ПОНГ, ШАХ И ТАБЛА НА ОТВОРЕНО

Маси за пинг-понг, шах и за табла ќе се постават на десетина локации во Скопје. Град Скопје, заради уредување и оплеменување на јавните површини, ќе п ...
2 / 2 НАПИСИ