Таг: пиво

АНГЛИЈА ГИ ОТВОРИ ПАБОВИТЕ РАНО НАУТРО, ПОЛИЦИЈАТА И БОЛНИЦИТЕ НА ШТРЕК

АНГЛИЈА ГИ ОТВОРИ ПАБОВИТЕ РАНО НАУТРО, ПОЛИЦИЈАТА И БОЛНИЦИТЕ НА ШТРЕК

Премиерот Борис Џонсон ги предупреди Англичаните да се однесуваат одговорно во пресрет на денешното отворање на пабовите и баровите по повеќе од три м ...
ДЕНОВИТЕ НА ЧЕШКА КУЛТУРА ЗА ПРВПАТ ВО СКОПЈЕ СО СТРИП, МУЗИКА, ХРАНА И ПИВО

ДЕНОВИТЕ НА ЧЕШКА КУЛТУРА ЗА ПРВПАТ ВО СКОПЈЕ СО СТРИП, МУЗИКА, ХРАНА И ПИВО

Гастрономија, пива, музика, стрип и филмови се во фокусот на на Деновите на чешката култура во Скопје, што ќе се одржуваат од денеска до 2 јуни, кои з ...
БРИТАНЦИТЕ ТРОШАТ ПОВЕЌЕ НА ПИВО И СКАРА ЗА ВРЕМЕ НА МУНДИЈАЛОТ, НО НЕ КАКО ПОРАНО

БРИТАНЦИТЕ ТРОШАТ ПОВЕЌЕ НА ПИВО И СКАРА ЗА ВРЕМЕ НА МУНДИЈАЛОТ, НО НЕ КАКО ПОРАНО

Светското првенство во Русија придонесе Британците да трошат повеќе на пиво, скара и големи телевизори во јуни, но вкупниот пораст на продажбата е, се ...
ШВЕДСКА ПРОИЗВЕДЕ ПИВО ОД РЕЦИКЛИРАНА ОТПАДНА ВОДА

ШВЕДСКА ПРОИЗВЕДЕ ПИВО ОД РЕЦИКЛИРАНА ОТПАДНА ВОДА

Шведска пиварница лансираше ново пиво направено од рециклирана отпадна вода, со цел да го нагласи проблемот со недостиг на вода во некои делови од све ...
40 ОТСТО ОД МЛАДИТЕ ПУШАТ, ОД ВОЗРАСНИТЕ СЕКОЈ ВТОР

40 ОТСТО ОД МЛАДИТЕ ПУШАТ, ОД ВОЗРАСНИТЕ СЕКОЈ ВТОР

Еден од двајца возрасни е активен пушач, покажа истражувањето „Употреба на психоактивни супстанци кај општата популација“, кое Институтот за јавно здр ...
ТЕЧЕ ПИВО НИЗ БИТОЛСКИТЕ УЛИЦИ 

ТЕЧЕ ПИВО НИЗ БИТОЛСКИТЕ УЛИЦИ 

Повеќе десетици литри пиво потекоа на влезот од Битола откако од камион испаднаа стотина гајби со пиво „даб“ од Прилепската пиварница. Очевидци раскаж ...
ПИВАРА СКОПЈЕ ИНВЕСТИРАШЕ 1,4 МИЛИОНИ ЕВРА ВО НОВА ОПРЕМА ЗА ПОЛНЕЊЕ

ПИВАРА СКОПЈЕ ИНВЕСТИРАШЕ 1,4 МИЛИОНИ ЕВРА ВО НОВА ОПРЕМА ЗА ПОЛНЕЊЕ

Пивара Скопје ја претстави новата опрема за полнење во чија набавка и инсталирање се вложени над 1,4 милиони евра, со што вкупните инвестиции на компа ...
7 / 7 НАПИСИ