Таг: платежи картички

НАРОДНА БАНКА ИМ ГИ СКРАТИ ПРОВИЗИИТЕ НА БАНКИТЕ, НОВИ ПЛАТЕЖНИ ИНСТИТУЦИИ ЗА БРЗИ ПЛАЌАЊА ЌЕ РАБОТАТ СО ПОНИСКИ ЦЕНИ НА УСЛУГИТЕ

НАРОДНА БАНКА ИМ ГИ СКРАТИ ПРОВИЗИИТЕ НА БАНКИТЕ, НОВИ ПЛАТЕЖНИ ИНСТИТУЦИИ ЗА БРЗИ ПЛАЌАЊА ЌЕ РАБОТАТ СО ПОНИСКИ ЦЕНИ НА УСЛУГИТЕ

Досегашниот начин на плаќање само преку банките полека ќе се напушта, иако каскаме по современиот свет едно 20-тина години. Новиот Закон за платежни у ...
1 / 1 НАПИСИ