Таг: починати пациенти

1 2 3 15 10 / 145 НАПИСИ
РЕГИСТРИРАНИ 126 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.152 ТЕСТОВИ, ВО ИЗМИНАТИТЕ 24 ЧАСА НЕМА ПОЧИНАТИ

РЕГИСТРИРАНИ 126 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.152 ТЕСТОВИ, ВО ИЗМИНАТИТЕ 24 ЧАСА НЕМА ПОЧИНАТИ

Во изминатите 24 часа се потврдени 126 нови случаи на коронавирус, при што биле направени 2.152 тестови. Речиси половина од новите случаи се во Скопје ...
ВКУПНО 18 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 51 ДО 94 ГОДИНИ, УШТЕ 396 ПОЗИТИВНИ ОД 4.858 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 18 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 51 ДО 94 ГОДИНИ, УШТЕ 396 ПОЗИТИВНИ ОД 4.858 ТЕСТОВИ

Осумнаесет починати од ковид-19 се регистрирани во денешниот извештај на Министерството за здравство, од кои 14 починале во изминатото деноноќие. Реги ...
29-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД КАВАДАРЦИ МЕЃУ ВКУПНО 15 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 320 БОЛНИ ОД 3.366 ТЕСТОВИ

29-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД КАВАДАРЦИ МЕЃУ ВКУПНО 15 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 320 БОЛНИ ОД 3.366 ТЕСТОВИ

Дваесет и деветгодишно лице од Кавадарци е меѓу вкупно 15. починати пациенти од ковид-19 во денешниот извештај на Министерството за здравство. Од 3.36 ...
13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 45 ДО 89 ГОДИНИ, УШТЕ 601 БОЛЕН ОД 4.501 ТЕСТ

13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 45 ДО 89 ГОДИНИ, УШТЕ 601 БОЛЕН ОД 4.501 ТЕСТ

Тринаесет лица починаа по компликации од ковид-19 во изминатите 24 часа, а од 4.501 тест регистриран е 601 новозаболен, вели Министерството за здравст ...
ЗА 24 ЧАСА ПРИЈАВЕНИ 12 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И 4 ПОЧИНАТИ ОД СЕПТЕМВРИ-ОКТОМВРИ, УШТЕ 406 БОЛНИ ОД 3.149 ТЕСТОВИ

ЗА 24 ЧАСА ПРИЈАВЕНИ 12 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И 4 ПОЧИНАТИ ОД СЕПТЕМВРИ-ОКТОМВРИ, УШТЕ 406 БОЛНИ ОД 3.149 ТЕСТОВИ

Дванаесет лица починаа од ковид-19 во изминатите 24 часа, а регистрирани се 406 новозаболени од 3.149 тестови, вели Министерството за здравство. Пр ...
17 ПОЧИНАТИ ЗА 24 ЧАСА И 4 ПОЧИНАТИ ОД 24-30 СЕПТЕМВРИ, 399 НОВИ БОЛНИ ОД КОВИД-19 ОД 3.337 ТЕСТОВИ

17 ПОЧИНАТИ ЗА 24 ЧАСА И 4 ПОЧИНАТИ ОД 24-30 СЕПТЕМВРИ, 399 НОВИ БОЛНИ ОД КОВИД-19 ОД 3.337 ТЕСТОВИ

Седумнаесет лица починаа во изминатите 24 часа по компликации од ковид-19, а од 3.337 тестирања регистрирани се 399 нови случаи, вели Министерството з ...
ЕДНО ЛИЦЕ ПО ТРЕТ ПАТ СЕ ЗАРАЗИЛО СО КОВИД-19, А 522 ЛИЦА ДВА ПАТИ

ЕДНО ЛИЦЕ ПО ТРЕТ ПАТ СЕ ЗАРАЗИЛО СО КОВИД-19, А 522 ЛИЦА ДВА ПАТИ

Од почетокот на коронакризата во земјава, едно лице по третпат се заразило од ковид-19, а вкупно се регистрирани 522 реинфекции, заклучно со 19 септем ...
84 ОТСТО ОД ХОСПИТАЛИЗИРАНИТЕ ИЗМИНАТИВЕ ПЕТ НЕДЕЛИ НЕ СЕ ВАКЦИНИРАНИ ПРОТИВ КОВИД-19

84 ОТСТО ОД ХОСПИТАЛИЗИРАНИТЕ ИЗМИНАТИВЕ ПЕТ НЕДЕЛИ НЕ СЕ ВАКЦИНИРАНИ ПРОТИВ КОВИД-19

Од 6 август до 9 септември од ковид-19 во земјава починале 678 лица, при што 591 (87%) од починатите не биле вакцинирани, а 87 починат (12%) примиле в ...
25-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ОХРИД МЕЃУ 32 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, БРОЈОТ НА АКТИВНИ СЛУЧАИ НАДМИНА 15.000

25-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ОХРИД МЕЃУ 32 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, БРОЈОТ НА АКТИВНИ СЛУЧАИ НАДМИНА 15.000

Триесет и две лица починаа од ковид-19 во изминатите 24 часа, од кои најмладиот има 25 години, додека меѓу направените 7.174 тестирања се регистрирани ...
23-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД КРИВА ПАЛАНКА МЕЃУ 26-ТЕ ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС, ОД ПОЧЕТОКОТ НА ПАНДЕМИЈАТА ПОЧИНАА 6.103 БОЛНИ

23-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД КРИВА ПАЛАНКА МЕЃУ 26-ТЕ ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС, ОД ПОЧЕТОКОТ НА ПАНДЕМИЈАТА ПОЧИНАА 6.103 БОЛНИ

Дваесет и шест лица починаа од ковид-19, со што вкупната бројка на починати од почетокот на коронакризата се искачи на 6.013. Регистрирани се 722 ново ...
1 2 3 15 10 / 145 НАПИСИ