Таг: подземни контејнери

ВО БИТОЛА ЗА ПРВПАТ ПОСТАВЕНИ ПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ

ВО БИТОЛА ЗА ПРВПАТ ПОСТАВЕНИ ПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ

На пет локации од улицата Васко Карангелевски во Битола поставени се 12 подземни контејнери за собирање отпад. Ваквиот пристап за комунален смет за пр ...
СЕ ЗАПАЛИ ПОДЗЕМЕН КОНТЕЈНЕР ВО ВЕЛЕС, НЕКОЈ ФРЛИЛ ЖАР ИЛИ ПЕПЕЛ

СЕ ЗАПАЛИ ПОДЗЕМЕН КОНТЕЈНЕР ВО ВЕЛЕС, НЕКОЈ ФРЛИЛ ЖАР ИЛИ ПЕПЕЛ

Наспроти упатствата за користење на новите подземни контејнери, за собирање на смет, некој велешанец, во еден од нив фрлил жар па истиот се запали. Ст ...
НОВИТЕ ПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ ВО ВЕЛЕС ПРАЗНИ, ЃУБРЕТО СЕ ОСТАВА ДО НИВ

НОВИТЕ ПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ ВО ВЕЛЕС ПРАЗНИ, ЃУБРЕТО СЕ ОСТАВА ДО НИВ

Само четири дена откако беа поставени првите подземни контејнери за смет во Велес, се појавија проблеми. Граѓаните наместо во контејнерите, ѓубрето го ...
ВО ВЕЛЕС ПОСТАВЕНИ ПРВИТЕ ПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА СОБИРАЊЕ ОТПАД

ВО ВЕЛЕС ПОСТАВЕНИ ПРВИТЕ ПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА СОБИРАЊЕ ОТПАД

Велес ги доби првите подземни контејнери. Седумте контејнери се поставени на различни локации: во центарот на улицата Илинденска, на улицата 8 Септемв ...
ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ТЕСТИРА НОВИ ПОЛУПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ТЕСТИРА НОВИ ПОЛУПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ

Град Скопје почна пилот проект за тестирање нов вид полуподземни контејнери. Шест вакви контејнери се поставени на улицата Никола Русински во Карпош 3 ...
ВОЛОНТЕРИ ЌЕ ЦРТААТ ГРАФИТИ НА ПОДЗЕМНИТЕ КОНТЕЈНЕРИ ВО СКОПЈЕ СО ПОРАКИ ЗА ПОЧИСТ ГРАД

ВОЛОНТЕРИ ЌЕ ЦРТААТ ГРАФИТИ НА ПОДЗЕМНИТЕ КОНТЕЈНЕРИ ВО СКОПЈЕ СО ПОРАКИ ЗА ПОЧИСТ ГРАД

Волонтери ќе цртаат графити низ Скопје на кои ќе стојат пораки до граѓаните да не го фрлаат ѓубрето на улица. ЈП„Комунална хигиена“ потпиша Меморандум ...
6 / 6 НАПИСИ