Таг: Пол Ален

КОЛЕКЦИЈАТА СЛИКИ НА КООСНОВАЧОТ НА „МАЈКРОСОФТ“ ПОЛ АЛЕН ОДИ НА АУКЦИЈА ВРЕДНА МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

КОЛЕКЦИЈАТА СЛИКИ НА КООСНОВАЧОТ НА „МАЈКРОСОФТ“ ПОЛ АЛЕН ОДИ НА АУКЦИЈА ВРЕДНА МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

Над 150 слики од уметничката колекција на покојниот коосновач на „Мајкрософт“, Пол Ален, ќе се продаваат на аукција следниот месец и се очекува да пос ...
ПОЧИНА ПОЛ АЛЕН, КООСНОВАЧОТ НА „МАЈКРОСОФТ“ КОЈ ДОНИРАЛ ДВЕ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО ДОБРОТВОРНИ ЦЕЛИ

ПОЧИНА ПОЛ АЛЕН, КООСНОВАЧОТ НА „МАЈКРОСОФТ“ КОЈ ДОНИРАЛ ДВЕ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО ДОБРОТВОРНИ ЦЕЛИ

Милијардерот Пол Ален, коосновачот на „Мајкрософт“, почина на 65-годишна возраст од компликациите од нехоџкинов лимфом. Тој пред две недели објави ...
2 / 2 НАПИСИ