Таг: поликлиника

ПО РЕЧИСИ ГОДИНА И ПОЛ БЕЗ ПРЕГЛЕДИ, ШУТО ОРИЗАРИ ДОБИ ГИНЕКОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА

ПО РЕЧИСИ ГОДИНА И ПОЛ БЕЗ ПРЕГЛЕДИ, ШУТО ОРИЗАРИ ДОБИ ГИНЕКОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА

Близу 20 илјади жени од скопската населба Шуто Оризари од денес добија пристап до гинеколошка здравствена заштита, кажа министерот за здравство Венко ...
ПЕТ ГОДИНИ НЕ СЕ ПРИЈАВУВА НИТУ ЕДЕН ЛЕКАР НА ОГЛАСИТЕ ЗА ПОЛИКЛИНИКАТА ВО ШУТО ОРИЗАРИ, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ПО РЕАКЦИИТЕ НА ЖИТЕЛИТЕ ДЕКА НЕМААТ ЛЕКАРСКА ГРИЖА

ПЕТ ГОДИНИ НЕ СЕ ПРИЈАВУВА НИТУ ЕДЕН ЛЕКАР НА ОГЛАСИТЕ ЗА ПОЛИКЛИНИКАТА ВО ШУТО ОРИЗАРИ, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ПО РЕАКЦИИТЕ НА ЖИТЕЛИТЕ ДЕКА НЕМААТ ЛЕКАРСКА ГРИЖА

Ниту еден доктор се нема пријавено на шест огласи од 2015 до 2020 година за издавање ординации по општа медицина за матични лекари во Поликлиниката во ...
УТРОВО ВАКЦИНИРАНИ 267 ДЕЦА, ПУНКТОВИТЕ ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ ЌЕ РАБОТАТ ДО 19 ЧАСОТ

УТРОВО ВАКЦИНИРАНИ 267 ДЕЦА, ПУНКТОВИТЕ ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ ЌЕ РАБОТАТ ДО 19 ЧАСОТ

Денеска од 8 до 12 часот во здравствените домови во Скопје вакцинирани се 267 деца со МРП вакцината. Во поликлиниките каде се врши вакцинација „Букуре ...
3 / 3 НАПИСИ