Таг: полиси

ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ ДО 30 ДЕНА И ПРОДОЛЖУВАЊЕ ЗА 15 ДЕНА НА ПОЛИСИТЕ КОИ ИСТЕКУВААТ, „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ СО ВОНРЕДНИ ПОГОДНОСТИ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ ДО 30 ДЕНА И ПРОДОЛЖУВАЊЕ ЗА 15 ДЕНА НА ПОЛИСИТЕ КОИ ИСТЕКУВААТ, „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ СО ВОНРЕДНИ ПОГОДНОСТИ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

Одложено плаќање до 30 дена за сите класи осигурување воведува „Еуролинк осигурување“. Од компанијата информираат дека поради состојбата со коронавиру ...
1 / 1 НАПИСИ