Таг: полицаец

1 2 321 / 21 НАПИСИ
РОМАНТИКА ВО РЕВОЛУЦИЈАТА,БАКНЕЖ И ЦВЕЌЕ ЗА МЛАД ПОЛИЦАЕЦ ОД ДЕМОНСТРАНТКА

РОМАНТИКА ВО РЕВОЛУЦИЈАТА,БАКНЕЖ И ЦВЕЌЕ ЗА МЛАД ПОЛИЦАЕЦ ОД ДЕМОНСТРАНТКА

Шарените револуционери уште еднаш покажаа дека се романтични. На пат од Влада кон Собранието, пред канцеларијата на Претседателот Ѓорге Иванов една де ...
1 2 321 / 21 НАПИСИ