Таг: Пошта

1 2 3 10 / 24 НАПИСИ
ПО 63 ГОДИНИ, ВО ГЕРМАНИЈА ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ ПОЛЕТАА ПОШТЕНСКИТЕ АВИОНИ, ГЕРМАНЦИТЕ ОТСЕГА ПОДОЛГО ЌЕ ЧЕКААТ ПИСМА

ПО 63 ГОДИНИ, ВО ГЕРМАНИЈА ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ ПОЛЕТАА ПОШТЕНСКИТЕ АВИОНИ, ГЕРМАНЦИТЕ ОТСЕГА ПОДОЛГО ЌЕ ЧЕКААТ ПИСМА

Последните авиони кои испорачуваат писма и пратки низ Германија полетаа денеска откако „Дојче пост“ одлучи да ја укине оваа услуга по 63 години. Ук ...
ПАЃА НОЌ, ПАЃА КРИТЕРИУМ

ПАЃА НОЌ, ПАЃА КРИТЕРИУМ

Штом ненормалното го прифаќаме како нормално, значи тоа и си го заслужуваме. ...
СЕ ФАВОРИЗИРА СКОПСКИОТ РЕГИОН, НЕ ОСТАНАА ВАУЧЕРИ ЗА ИНВЕРТЕРИ ЗА ДРУГИТЕ ГРАДОВИ, СЕ ЖАЛАТ ЖИТЕЛИТЕ НА СТРУМИЦА

СЕ ФАВОРИЗИРА СКОПСКИОТ РЕГИОН, НЕ ОСТАНАА ВАУЧЕРИ ЗА ИНВЕРТЕРИ ЗА ДРУГИТЕ ГРАДОВИ, СЕ ЖАЛАТ ЖИТЕЛИТЕ НА СТРУМИЦА

Дел од граѓаните од Струмичко реагираат на огласот и процедурата за доделување ваучери за купување инвертер клими на Министерството за економија, кој ...
НИШ ЕКСПРЕС

НИШ ЕКСПРЕС

Ниту атер кршат, ниту работа вршат. ...
ЖИТЕЛИТЕ НА ТРИ УЛИЦИ ВО КУМАНОВО СО ГОДИНИ НЕ ДОБИВААТ ПРАТКИ, ОД ПОШТАТА ВЕЛАТ ГРЕШКАТА Е ВО АДРЕСИТЕ

ЖИТЕЛИТЕ НА ТРИ УЛИЦИ ВО КУМАНОВО СО ГОДИНИ НЕ ДОБИВААТ ПРАТКИ, ОД ПОШТАТА ВЕЛАТ ГРЕШКАТА Е ВО АДРЕСИТЕ

Жителите на улиците Доне Божинов, 502 и 503, што во близина на Спомен-костурницата во Куманово, се жалат дека повеќе од седум години не добиваат писма ...
НЕМАМЕ ПОШТАРИ, ПЛАТАТА НИ ДОЦНИ, А ДИРЕКТОРОТ ЌЕ ВРАБОТИ 31 АДМИНИСТРАТИВЕЦ, ВЕЛАТ ОД СИНДИКАТОТ НА МАКЕДОНСКА ПОШТА

НЕМАМЕ ПОШТАРИ, ПЛАТАТА НИ ДОЦНИ, А ДИРЕКТОРОТ ЌЕ ВРАБОТИ 31 АДМИНИСТРАТИВЕЦ, ВЕЛАТ ОД СИНДИКАТОТ НА МАКЕДОНСКА ПОШТА

Синдикатот на Македонска пошта денеска побара да се стопира огласот за вработување на 31 административец, кој го распишал директорот Васко Стефанов. В ...
ОТПОВИКАН ЈАНИ МАКРАДУЛИ, НОВ ДИРЕКТОР НА „ПОШТА“ ЌЕ БИДЕ ВАСКО СТЕФАНОВ

ОТПОВИКАН ЈАНИ МАКРАДУЛИ, НОВ ДИРЕКТОР НА „ПОШТА“ ЌЕ БИДЕ ВАСКО СТЕФАНОВ

Владата на денешната седница донесе одлука да му препорача на Надзорниот одбор на Акционерско друштво за поштенски сообраќај „Пошта на Северна Македон ...
СКОПЈАНЕЦ СЕ ЖАЛИ ДЕКА ГО ЗАГУБИЛ СЛУЧАЈОТ ЗАШТО НИКОГАШ НЕ ДОБИЛ СУДСКА ПОКАНА, СУДОТ Ѝ ВЕРУВА НА ПОШТАТА И ГИ ПОВИКУВА ТУЖИТЕЛИТЕ ПРЕКУ ОГЛАСНА ТАБЛА

СКОПЈАНЕЦ СЕ ЖАЛИ ДЕКА ГО ЗАГУБИЛ СЛУЧАЈОТ ЗАШТО НИКОГАШ НЕ ДОБИЛ СУДСКА ПОКАНА, СУДОТ Ѝ ВЕРУВА НА ПОШТАТА И ГИ ПОВИКУВА ТУЖИТЕЛИТЕ ПРЕКУ ОГЛАСНА ТАБЛА

Скопјанецот Димче Ордевски, тужител чиј предмет Граѓанскиот суд Скопје му го затворил зашто не дошол три пати на судење, тврди дека покана за суд нико ...
ОСНОВЕЦОТ БРУНО ИВАНОВСКИ ОД КУМАНОВО ВТОР ВО СВЕТОТ НА ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА СВЕТСКИОТ ПОШТЕНСКИ СОЈУЗ

ОСНОВЕЦОТ БРУНО ИВАНОВСКИ ОД КУМАНОВО ВТОР ВО СВЕТОТ НА ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА СВЕТСКИОТ ПОШТЕНСКИ СОЈУЗ

Писмото на Бруно Ивановски, ученик во ООУ „Крсте Мисирков“ од Куманово, е избрано за најубаво писмо во државата и второ во светот, на Меѓународен лите ...
ПРОМОВИРАНА ПОШТЕНСКА МАРКА ВО ЧЕСТ НА 30 ГОДИНИ НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА

ПРОМОВИРАНА ПОШТЕНСКА МАРКА ВО ЧЕСТ НА 30 ГОДИНИ НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА

Пошта на Северна Македонија денеска промовираше поштенска марка со која се приклучи на одбележувањето на 30 години независност на Македонија. Директор ...
1 2 3 10 / 24 НАПИСИ