Таг: поскапе

1 2 10 / 11 НАПИСИ
ПОСКАПЕ ТАКСИТО ВО СКОПЈЕ, СТАРТ 50 ДЕНАРИ СЕКОЈ ИЗМИНАТ КИЛОМЕТАР 30 ДЕНАРИ

ПОСКАПЕ ТАКСИТО ВО СКОПЈЕ, СТАРТ 50 ДЕНАРИ СЕКОЈ ИЗМИНАТ КИЛОМЕТАР 30 ДЕНАРИ

Поскапе такси превозот во Скопје. Советот на Град Скопје денеска го усвои барањето на таксистите за формирање на нови тарифи и цени откако на минатата ...
ЌЕ ПОСКАПИ ТАКСИТО, ГРАД СКОПЈЕ ВОВЕДУВА НОВИ ТАРИФИ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА

ЌЕ ПОСКАПИ ТАКСИТО, ГРАД СКОПЈЕ ВОВЕДУВА НОВИ ТАРИФИ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА

Такси превозот во Скопје ќе поскапи. Град Скопје воведува нови тарифи во зависност од цената на горивото. На денешната седница на Советот на Град Скоп ...
ЗА 20 ДЕНАРИ ПОСКАПЕ АВТОБУСКИОТ ПРЕВОЗ КУМАНОВО-СКОПЈЕ

ЗА 20 ДЕНАРИ ПОСКАПЕ АВТОБУСКИОТ ПРЕВОЗ КУМАНОВО-СКОПЈЕ

Од денеска за 20 денари поскапе автобускиот превоз на релацијата Куманово - Скопје. Наместо 150 денари колку што чинеше досега билетот во еден правец, ...
ОД 1 МАЈ ПОСКАПУВА ТАКСИ ПРЕВОЗОТ ВО ОХРИД, СЕ ВОВЕДУВА И НОЌНА ТАРИФА

ОД 1 МАЈ ПОСКАПУВА ТАКСИ ПРЕВОЗОТ ВО ОХРИД, СЕ ВОВЕДУВА И НОЌНА ТАРИФА

Од први мај ќе поскапи такси превозот во Охрид. Советот на Општина Охрид го прифати барањето на такси превозниците за зголемување на цените, но им поб ...
ПОСКАПЕ ТАКСИ-ПРЕВОЗОТ ВО БИТОЛА

ПОСКАПЕ ТАКСИ-ПРЕВОЗОТ ВО БИТОЛА

Поскапе тарифата на такси-превозот во Битола. Стартот со пресметан еден километар ќе чини 60 денари, за секој следен километар ќе се плаќа 25 денари. ...
МЕСЕЦОВ ЌЕ СЕ РАСПИШЕ ОГЛАСОТ ЗА НАМАЛЕНИ СМЕТКИ ЗА СТРУЈА ЗА 7.500 ДОМАЌИНСТВАТА СО НИСКИ ПРИХОДИ

МЕСЕЦОВ ЌЕ СЕ РАСПИШЕ ОГЛАСОТ ЗА НАМАЛЕНИ СМЕТКИ ЗА СТРУЈА ЗА 7.500 ДОМАЌИНСТВАТА СО НИСКИ ПРИХОДИ

Во текот на овој месец, Владата ќе го распише огласот за домаќинства со ниски приходи да добиваат намалени сметки за струја од 600 до 800 денари. За о ...
НЕМА ВЕЌЕ ПОПУСТ НА ТАКСИ ВО СКОПЈЕ, КОМПАНИИТЕ СЕ ВРАТИЈА НА СТАРИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ПОСКАПУВАЊЕТО НА ГОРИВОТО

НЕМА ВЕЌЕ ПОПУСТ НА ТАКСИ ВО СКОПЈЕ, КОМПАНИИТЕ СЕ ВРАТИЈА НА СТАРИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ПОСКАПУВАЊЕТО НА ГОРИВОТО

Такси компаниите во Скопје повеќе не даваат попусти. Поради зголемување на цената на горивото од почетокот на овој месец, една по една такси компаниит ...
СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ПАРКИНГ СЕ ПРЕМИСЛИ, ПАРКИРАЊЕТО КАЈ БЕКО НЕМА ДА ПОСКАПИ

СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ПАРКИНГ СЕ ПРЕМИСЛИ, ПАРКИРАЊЕТО КАЈ БЕКО НЕМА ДА ПОСКАПИ

Паркирањето кај поранешно Беко во стргиот центар на Скопје нема да поскапи, останува старата цена од 50 денари за час. Откако вчера екипите на ЈП Град ...
ПОСКАПЕ ПАРКИНГОТ КАЈ „БЕКО“, ПРВИОТ ЧАС ЌЕ БИДЕ 100 ДЕНАРИ, СЕКОЈ НАРЕДЕН ПО 50

ПОСКАПЕ ПАРКИНГОТ КАЈ „БЕКО“, ПРВИОТ ЧАС ЌЕ БИДЕ 100 ДЕНАРИ, СЕКОЈ НАРЕДЕН ПО 50

Паркингот спроти поранешно „Беко“ со кој стопанисува ЈП „Градски паркинг“ поскапе. Отсега првиот час ќе биде 100 денари, а секој нареден по 50. Досега ...
ЗА 5 ДЕНАРИ ПОСКАПУВААТ ПАРКИНЗИТЕ НА СКОПСКИ „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“, МЕСЕЧНИТЕ КАРТИ ВО КАТНИТЕ ГАРАЖИ ОД 1.000 НА 2.000 ДЕНАРИ

ЗА 5 ДЕНАРИ ПОСКАПУВААТ ПАРКИНЗИТЕ НА СКОПСКИ „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“, МЕСЕЧНИТЕ КАРТИ ВО КАТНИТЕ ГАРАЖИ ОД 1.000 НА 2.000 ДЕНАРИ

За пет денари ќе поскапе паркирањето на паркинзите со кои стопанисува Јавното претпријатие „Градски паркинг“  во Скопје. Според новиот ценовник кој тр ...
1 2 10 / 11 НАПИСИ