Таг: постери

ПОСТЕРИ ОД СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ СЕ СЦЕНОГРАФИЈА ВО СЕРИЈА НА „НЕТФЛИКС“ ВО РЕЖИЈА НА ОСКАРОВЕЦОТ ШАЗЕЛ

ПОСТЕРИ ОД СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ СЕ СЦЕНОГРАФИЈА ВО СЕРИЈА НА „НЕТФЛИКС“ ВО РЕЖИЈА НА ОСКАРОВЕЦОТ ШАЗЕЛ

Пет постери од Скопскиот џез фестивал (СЏФ) се сценографија во новата серија на американскиот стриминг гигант „Нетфликс“, „Еди“(The Eddy) во режија на ...
КОВЧЕЗИТЕ ШТО БИЛЕ ЧЕИЗ НА БИТОЛСКИТЕ НЕВЕСТИ ОД 19. ВЕК НА ИЗЛОЖБА ВО ЗЕНИЦА

КОВЧЕЗИТЕ ШТО БИЛЕ ЧЕИЗ НА БИТОЛСКИТЕ НЕВЕСТИ ОД 19. ВЕК НА ИЗЛОЖБА ВО ЗЕНИЦА

Триесетина ковчези во кои невестите од битолско во 19.век и почетокот на 20. век го носеле невестинскиот чеиз се зачувани како значајни етнолошки експ ...
ПОДДРШКА ЗА ИЗБОРНИ РЕФОРМИ СО КУЛТНИТЕ ШВАЈЦАРСКИ ПОСТЕРИ ЗА РЕФЕРЕНДУМИ ИЗЛОЖЕНИ ВО МСУ

ПОДДРШКА ЗА ИЗБОРНИ РЕФОРМИ СО КУЛТНИТЕ ШВАЈЦАРСКИ ПОСТЕРИ ЗА РЕФЕРЕНДУМИ ИЗЛОЖЕНИ ВО МСУ

Над 50 постери за референдумите во Швајцарија од 1918 до денес, кои се дел од водечки швајцарски музеј за дизајн и визуелна комуникација Музејот за ди ...
3 / 3 НАПИСИ