Таг: прашалник

УЧИЛИШТАТА И РОДИТЕЛИТЕ ДОБИЈА ПРАШАЛНИК ДАЛИ САКААТ ПРОЛЕТЕН РАСПУСТ ВО НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

УЧИЛИШТАТА И РОДИТЕЛИТЕ ДОБИЈА ПРАШАЛНИК ДАЛИ САКААТ ПРОЛЕТЕН РАСПУСТ ВО НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Наставниците, учениците, родителите/старателите може да го дадат своето лично мислење за организирање на пролетен распуст во учебната 2024-2025, порад ...
СПОДЕЛЕТЕ ИСКУСТВА И ПРОБЛЕМИ СО КУЧИЊА СКИТНИЦИ

СПОДЕЛЕТЕ ИСКУСТВА И ПРОБЛЕМИ СО КУЧИЊА СКИТНИЦИ

Речиси сите општини во Македонија имаат проблем со кучиња скитници. Дневните билтени на Министерството за внатрешни работи се полни со пријави од граѓ ...
ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ

ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ

Споделете го со нас вашето искуство и проблемите со кои сте се соочиле во вашето место на живеење, за да ни помогнете во претстојното истражување за н ...
ПОМОГНЕТЕ НИ ДА РАЗОТКРИЕМЕ НЕПРАВИЧНИ СУДЕЊА ИЛИ КОРУПЦИЈА ВО ГРАЃАНСКИТЕ СПОРОВИ ВО МАКЕДОНСКИТЕ СУДОВИ

ПОМОГНЕТЕ НИ ДА РАЗОТКРИЕМЕ НЕПРАВИЧНИ СУДЕЊА ИЛИ КОРУПЦИЈА ВО ГРАЃАНСКИТЕ СПОРОВИ ВО МАКЕДОНСКИТЕ СУДОВИ

За работата на Основниот граѓански суд Скопје има најмногу претставки од граѓани до Судскиот совет, што е показател за можни злоупотреби. И во друг ...
4 / 4 НАПИСИ