Таг: пратенички

МЕНЕ МЕ ПРАШУВАТЕ ЗА ВАНЧО МИХАЈЛОВ, А ВО БЕЛАТА ПАЛАТА ВИ СТОЈАТ НЕГОВИ СЛИКИ, ГРУЕВСКИ ОТВОРАШЕ МУЗЕИ СО НЕГОВИ ФИГУРИ, Ѝ РЕЧЕ КОВАЧЕВСКИ НА МИЗРАХИ

МЕНЕ МЕ ПРАШУВАТЕ ЗА ВАНЧО МИХАЈЛОВ, А ВО БЕЛАТА ПАЛАТА ВИ СТОЈАТ НЕГОВИ СЛИКИ, ГРУЕВСКИ ОТВОРАШЕ МУЗЕИ СО НЕГОВИ ФИГУРИ, Ѝ РЕЧЕ КОВАЧЕВСКИ НА МИЗРАХИ

Вашата партија ВМРО-ДПМНЕ го слави Ванчо Михајлов, погледајте ги сликите од него кои ви стојат во белата палата, ѝ одговори премиерот Димитар Ковачевс ...
БАНЏИ ЏАМПИНГ

БАНЏИ ЏАМПИНГ

1 Џабе се бунат овие од  Левица. Се откри дека имаат министерско место. И тоа не било кое. Министерот за јавна администрација Дамјан Манчевски се прет ...
ПРАТЕНИЧКИТЕ БЕЗ КОЛЕГИТЕ РАСПРАВАА ЗА ИСКОРЕНУВАЊЕ НА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА КОН ЖЕНИТЕ

ПРАТЕНИЧКИТЕ БЕЗ КОЛЕГИТЕ РАСПРАВАА ЗА ИСКОРЕНУВАЊЕ НА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА КОН ЖЕНИТЕ

На јавната расправа на собраниската Комисија за еднакви можности на жените и мажите за говорот на омраза во медиумите насочен кон жените, иако поканет ...
3 / 3 НАПИСИ