Таг: предупредување

УНЕСКО ГО ПРЕДУПРЕДИ ПЕРУ ЗА ИЗГРАДБАТА НА АЕРОДРОМ БЛИЗУ МАЧУ ПИКЧУ

УНЕСКО ГО ПРЕДУПРЕДИ ПЕРУ ЗА ИЗГРАДБАТА НА АЕРОДРОМ БЛИЗУ МАЧУ ПИКЧУ

УНЕСКО испрати писмо до Владата на Перу, во кое бара информации за изградбата на нов аеродром во близина на Мачу Пикчу и какво влијание ќе има врз нај ...
АМБАСАДАТА НА САД ПРЕДУПРЕДИ НА МОЖНИ ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАДИ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

АМБАСАДАТА НА САД ПРЕДУПРЕДИ НА МОЖНИ ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАДИ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Има зголемен ризик од терористички напади инспирирани од екстремистички идеологии во Северна Македонија, предупреди вечерва Амбасадата на САД во Скопј ...

ДОСЕГА НЕМА ПРИЈАВИ ОД АДМИНИСТРАЦИЈАТА ЗА ПРИТИСОЦИ НА РАБОТНОТО МЕСТО ВО ПРЕСРЕТ НА РЕФЕРЕНДУМОТ, ВЕЛИ МАНЧЕВСКИ

Никој од администрацијата не пријавил притисоци на работното место во пресрет на референдумот на посебната алатка на интернет страницата на Министерст ...
3 / 3 НАПИСИ