Таг: прераспределба

РАМКОВНИТЕ ВРАБОТЕНИ ИМААТ РОК ОД 7 ДЕНА ДА СЕ ПОЈАВАТ НА НОВИТЕ РАБОТНИ МЕСТА

РАМКОВНИТЕ ВРАБОТЕНИ ИМААТ РОК ОД 7 ДЕНА ДА СЕ ПОЈАВАТ НА НОВИТЕ РАБОТНИ МЕСТА

Во рок од седум дена 1.357 рамковни вработени треба да си ги подигнат решенијата за трансфер во друга институција. Вицепремиерот за политички систем и ...
ПАДНА НОВИОТ РАСПОРЕД НА СУДИИ СО КОИ МИХАЈЛОВА ОДДАЛЕЧИ 20 КОЛЕГИ ОД ПРЕДМЕТИ НА СЈО

ПАДНА НОВИОТ РАСПОРЕД НА СУДИИ СО КОИ МИХАЈЛОВА ОДДАЛЕЧИ 20 КОЛЕГИ ОД ПРЕДМЕТИ НА СЈО

Врховните судии на Општата седница денеска уважиле седум од вкупно осумте поднесени приговори од судиите од Основниот суд Скопје 1, кои со Годишниот р ...
ВЛАДАТА ВО КРИЗА ЌЕ ОДЛУЧУВА ЗА ПРЕРАСПРЕДЕЛБА НА БУЏЕТОТ БЕЗ ОДОБРЕНИЕ ОД СОБРАНИЕТО

ВЛАДАТА ВО КРИЗА ЌЕ ОДЛУЧУВА ЗА ПРЕРАСПРЕДЕЛБА НА БУЏЕТОТ БЕЗ ОДОБРЕНИЕ ОД СОБРАНИЕТО

Со 47 гласови „за“ и со 23 „против“, Собранието по скратена постапка го донесе законот за изменување и за дополнување на Законот за буџет во рамки на ...
3 / 3 НАПИСИ