Таг: приватни превозници

1 2 3 5 10 / 46 НАПИСИ
ИМА ПРИЈАВЕНИ ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ НА ТРЕТИОТ ОГЛАС ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ НА ГРАД СКОПЈЕ

ИМА ПРИЈАВЕНИ ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ НА ТРЕТИОТ ОГЛАС ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ НА ГРАД СКОПЈЕ

Приватните превозници доставиле пријави на огласот кој го распиша Град Скопје за нивно враќање во јавниот превоз. Град Скопје на 6 март распиша трет о ...
АРСОВСКА ВЕЛЕШЕ ДЕКА ИМА АВТОБУСИ И ПРИВАТНИЦИТЕ НЕ МУ ТРЕБААТ НА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, А РАСПИША ОГЛАС ЗА ИСТИТЕ ЛИНИИТЕ ПО КОИ ВОЗЕА СО ГОДИНИ

АРСОВСКА ВЕЛЕШЕ ДЕКА ИМА АВТОБУСИ И ПРИВАТНИЦИТЕ НЕ МУ ТРЕБААТ НА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, А РАСПИША ОГЛАС ЗА ИСТИТЕ ЛИНИИТЕ ПО КОИ ВОЗЕА СО ГОДИНИ

Град Скопје денеска објави нов оглас за доделување на линии во јавниот превоз на приватните превозници. Овој оглас е различен од претходниот кој пропа ...
СЕ ДОГОВОРИВМЕ СО АРСОВСКА, ПАК ЌЕ ВОЗИМЕ НА ИСТИТЕ ЛИНИИ И ЌЕ НИ СЕ ИСПЛАТИ ДОЛГОТ, ВЕЛАТ ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ

СЕ ДОГОВОРИВМЕ СО АРСОВСКА, ПАК ЌЕ ВОЗИМЕ НА ИСТИТЕ ЛИНИИ И ЌЕ НИ СЕ ИСПЛАТИ ДОЛГОТ, ВЕЛАТ ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ

Приватните превозници повторно ќе бидат дел од јавниот превоз, откако денеска постигнале договор со Град Скопје. Четврти месец тие не се дел од јавнио ...
ПАК ЌЕ БЛОКИРАМЕ УЛИЦИ АКО АРСОВСКА И ДИРЕКТОРОТ НА ЈСП НЕ ГО ИСПЛАТАТ ДОЛГОТ, РЕКОА ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ

ПАК ЌЕ БЛОКИРАМЕ УЛИЦИ АКО АРСОВСКА И ДИРЕКТОРОТ НА ЈСП НЕ ГО ИСПЛАТАТ ДОЛГОТ, РЕКОА ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ

Приватните превозници повторно најавуваат протести и блокади на градот ако Град Скопје и ЈСП „Скопје“ не го исплатат долгот кон нив од 1, 5 милиони ев ...
ПРОПАДНА ПОВИКОТ ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ ВО СКОПЈЕ, АРСОВСКА ВЕЛИ ДЕКА АВТОБУСИ ИМА РЕДОВНО И ДОВОЛНО

ПРОПАДНА ПОВИКОТ ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ ВО СКОПЈЕ, АРСОВСКА ВЕЛИ ДЕКА АВТОБУСИ ИМА РЕДОВНО И ДОВОЛНО

Пропадна јавниот повик на Град Скопје за избор на приватни превозници кои ќе одржуваат дел од линиите од јавниот превоз бидејќи ЈСП „Скопје“ нема дово ...
НИКОЈ НЕ СЕ ПРИЈАВИЛ НА ОГЛАСОТ ЗА ПРИВАТНИ АВТОБУСИ НА ДВЕ ЛИНИИ ВО СКОПЈЕ, ТВРДАТ ПРЕВОЗНИЦИТЕ, АРСОВСКА ОДБИВА ДА ОДГОВОРИ ДАЛИ Е НЕУСПЕШЕН

НИКОЈ НЕ СЕ ПРИЈАВИЛ НА ОГЛАСОТ ЗА ПРИВАТНИ АВТОБУСИ НА ДВЕ ЛИНИИ ВО СКОПЈЕ, ТВРДАТ ПРЕВОЗНИЦИТЕ, АРСОВСКА ОДБИВА ДА ОДГОВОРИ ДАЛИ Е НЕУСПЕШЕН

Никој не се пријавил на огласот на Град Скопје за приватни автобуси во јавниот сообраќај на линиите 20 и 22, тврдат приватните превозници. Градоначалн ...
ГРАД СКОПЈЕ РАСПИША ВТОР ОГЛАС ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ, НА ЛИНИИТЕ 9,11 И 12, СЕ БАРААТ 28 АВТОБУСИ И 59 ВОЗАЧИ

ГРАД СКОПЈЕ РАСПИША ВТОР ОГЛАС ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ, НА ЛИНИИТЕ 9,11 И 12, СЕ БАРААТ 28 АВТОБУСИ И 59 ВОЗАЧИ

Град Скопје објави и втор оглас за избор на приватни превозници кои ќе бидат дел од јавниот превоз во градот. Откако на 9 декември беше објавен оглас ...
ПРИВАТНИЦИТЕ ГИ ТРГНАА АВТОБУСИТЕ ОД ИЛИНДЕНСКА, ВЕЛАТ ДЕКА ЌЕ СЕ ПОМИРУВААТ СО АРСОВСКА СО МЕДИЈАЦИЈА НА КОВАЧЕВСКИ

ПРИВАТНИЦИТЕ ГИ ТРГНАА АВТОБУСИТЕ ОД ИЛИНДЕНСКА, ВЕЛАТ ДЕКА ЌЕ СЕ ПОМИРУВААТ СО АРСОВСКА СО МЕДИЈАЦИЈА НА КОВАЧЕВСКИ

Приватните превозници попладнево ги тргнаа автобусите од булеварот Илинден и велат дека прифаќаат да се почне процес на помирување со градоначалничкат ...
ОСТАНУВАМЕ ПРЕД ГРАД СКОПЈЕ, НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ПРИЈАВИ НА ОГЛАСОТ, ВЕЛАТ ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ

ОСТАНУВАМЕ ПРЕД ГРАД СКОПЈЕ, НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ПРИЈАВИ НА ОГЛАСОТ, ВЕЛАТ ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ

Приватните превозници продолжуваат со блокадата на булеварот Илинден и најавуваат дека нема да се повлечат додека Град Скопје не им исплати барем дел ...
ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ ВО СКОПЈЕ БАРААТ СРЕДБА СО ПРЕМИЕРОТ ЗА ДА Ѝ ГИ ОДЗЕМЕ ИНГЕРЕНЦИИТЕ НА АРСОВСКА

ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ ВО СКОПЈЕ БАРААТ СРЕДБА СО ПРЕМИЕРОТ ЗА ДА Ѝ ГИ ОДЗЕМЕ ИНГЕРЕНЦИИТЕ НА АРСОВСКА

Приватните превозници во Скопје, кои петти ден протестираат, попладнево отидоа во Владата за да бараат средба со премиерот Димитар Ковачевски. Велат д ...
1 2 3 5 10 / 46 НАПИСИ