Таг: приватност

ТИПИЧНО СДСМУВАЊЕ

ТИПИЧНО СДСМУВАЊЕ

1 Ама зошто вака негативно кон Владата? Па не може секој ден салата да ги правите. Не се тие боксерска вреќа за удирање. Па има разлика. На пример, ев ...
ОБВИНИТЕЛСТВОТО ИМА СОЗНАНИЈА ЗА ЗАКАНИТЕ ПО ЖИВОТ ЗА ВОЗАЧОТ НА АВТОБУСОТ ШТО СЕ ПРЕВРТЕ КАЈ ЛАСКАРЦИ

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ИМА СОЗНАНИЈА ЗА ЗАКАНИТЕ ПО ЖИВОТ ЗА ВОЗАЧОТ НА АВТОБУСОТ ШТО СЕ ПРЕВРТЕ КАЈ ЛАСКАРЦИ

Јавниот обвинител Љубомир Јовевски рече дека во Основното јавно обвинителство постојат сознанија за заканите за живот и следење на возачот кој го возе ...
ПУТИН ГИ КРИЕ ВНУЦИТЕ ЗА ДА МОЖАТ ДА ИМААТ НОРМАЛНО ДЕТСТВО

ПУТИН ГИ КРИЕ ВНУЦИТЕ ЗА ДА МОЖАТ ДА ИМААТ НОРМАЛНО ДЕТСТВО

Рускиот претседател Владимир Путин, кој беше таинствен за неговата фамилија во минатото, изјави дека има два внука на кои сака да им ја почитува прива ...
3 / 3 НАПИСИ