Таг: проблем со името

ОДИМЕ НА МАРС

ОДИМЕ НА МАРС

1 На третата годишнина од првата бомба на Зоран Заев и од смртта на Тамара, време е фејсбук револуционерите од тоа време да си ги препрочитаат статуси ...
ДУВНА ВЕТРЕ

ДУВНА ВЕТРЕ

1 За името и за преговорите за името веќе немам што да кажам. Сѐ што сакав да кажам, кажав во минатите две колумни. Ако не ги броиме и изминатите 25 г ...
ПРОБЛЕМОТ СО ГРЦИЈА ЌЕ ГО РЕШАВАМЕ ЗАЕДНО СО ОПОЗИЦИЈАТА И ЌЕ ИМА РЕФЕРЕНДУМ, ВЕЛИ ЗАЕВ

ПРОБЛЕМОТ СО ГРЦИЈА ЌЕ ГО РЕШАВАМЕ ЗАЕДНО СО ОПОЗИЦИЈАТА И ЌЕ ИМА РЕФЕРЕНДУМ, ВЕЛИ ЗАЕВ

Премиерот Зоран Заев кажа дека проблемот со името со Грција ќе го решава во соработка со опозиција, а граѓаните ќе дадат мислење преку референдум. Пре ...
3 / 3 НАПИСИ