Таг: продажби

„АЛКАЛОИД“ ОСТВАРИ ПРОДАЖБИ ОД 268,3 МИЛИОНИ ЕВРА И ГО ЗГОЛЕМИ ИЗВОЗОТ ЗА 17% ВО 2023

„АЛКАЛОИД“ ОСТВАРИ ПРОДАЖБИ ОД 268,3 МИЛИОНИ ЕВРА И ГО ЗГОЛЕМИ ИЗВОЗОТ ЗА 17% ВО 2023

„Алкалоид“ оствари консолидирани продажби од 268,3 милиони евра, раст на консолидираниот извоз од 17% и инвестиции од 28,3 милиони евра во периодот ја ...
„АЛКАЛОИД“ СО 58 НОВИ ВРАБОТУВАЊА, ИНВЕСТИЦИИ ОД 178 МИЛИОНИ ДЕНАРИ И ПРОДАЖБИ ОД 3,27 МИЛИЈАРДИ ДЕНАРИ ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-МАРТ

„АЛКАЛОИД“ СО 58 НОВИ ВРАБОТУВАЊА, ИНВЕСТИЦИИ ОД 178 МИЛИОНИ ДЕНАРИ И ПРОДАЖБИ ОД 3,27 МИЛИЈАРДИ ДЕНАРИ ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-МАРТ

„Алкалоид“ оствари консолидирани продажби од 3,27 милијарди денари, 58 нови вработувања и инвестиции од над 178 милиони денари во периодот јануари-мар ...
2 / 2 НАПИСИ