Таг: продолжување

СОБРАНИЕТО ГО ПРОДОЛЖИ РОКОТ НА СТАРИОТ ЗАКОН ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА ДИВОГРАДБИ ЗА УШТЕ 5 ГОДИНИ

СОБРАНИЕТО ГО ПРОДОЛЖИ РОКОТ НА СТАРИОТ ЗАКОН ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА ДИВОГРАДБИ ЗА УШТЕ 5 ГОДИНИ

Собранието на денешната седница ги усвои измените на Законот за постапување со бесправно изградени објекти, со кои важноста му се продолжува за уште 5 ...
МАКЕДОНИЈА ОД УНЕСКО ПОБАРАЛА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА ДА ГО ПРЕВЕДЕ НА АНГЛИСКИ ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ОХРИД

МАКЕДОНИЈА ОД УНЕСКО ПОБАРАЛА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА ДА ГО ПРЕВЕДЕ НА АНГЛИСКИ ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ОХРИД

Македонија побарала од УНЕСКО продолжување на рокот во кој земјата требаше да поднесе извештај за напредокот во имплементацијата на забелешките и преп ...
НАМЕСТО ПРОДОЛЖЕНО ПОРОДИЛНО, ДА СЕ ПОДОБРИ КАПАЦИТЕТОТ НА ГРАДИНКИТЕ И ДА СЕ СТИМУЛИРА ТАТКОВСКОТО ОТСУСТВО, ПРЕДЛАГА „ФАЈНАНС ТИНК“

НАМЕСТО ПРОДОЛЖЕНО ПОРОДИЛНО, ДА СЕ ПОДОБРИ КАПАЦИТЕТОТ НА ГРАДИНКИТЕ И ДА СЕ СТИМУЛИРА ТАТКОВСКОТО ОТСУСТВО, ПРЕДЛАГА „ФАЈНАНС ТИНК“

Наместо продолжување на породилното отсуство, да се отворат нови градинки, да се зголеми бројот на негувателки и стручен кадар и да се стимулира искор ...
ИНТЕР ЌЕ ГОСТУВА НА ОТВАРАЊЕТО НА ЦЕНТАРОТ НА ПАНДЕВ ВО СТРУМИЦА

ИНТЕР ЌЕ ГОСТУВА НА ОТВАРАЊЕТО НА ЦЕНТАРОТ НА ПАНДЕВ ВО СТРУМИЦА

Оваа година треба да заврши изградбата на спортско-рекреативниот центар Пандев во Струмица, вреден повеќе милиони евра, а се очекува на отварањето да ...
4 / 4 НАПИСИ