Таг: пролетен распуст

УЧИЛИШТАТА И РОДИТЕЛИТЕ ДОБИЈА ПРАШАЛНИК ДАЛИ САКААТ ПРОЛЕТЕН РАСПУСТ ВО НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

УЧИЛИШТАТА И РОДИТЕЛИТЕ ДОБИЈА ПРАШАЛНИК ДАЛИ САКААТ ПРОЛЕТЕН РАСПУСТ ВО НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Наставниците, учениците, родителите/старателите може да го дадат своето лично мислење за организирање на пролетен распуст во учебната 2024-2025, порад ...
ЌЕ ВИДИМЕ ДАЛИ ЌЕ СЕ ПРОДОЛЖИ ПРОЛЕТНИОТ РАСПУСТ НА УЧЕНИЦИТЕ ПОСЛЕ 6 МАЈ, БИДЕЈЌИ ИЗБОРИТЕ СЕ НА 8 МАЈ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

ЌЕ ВИДИМЕ ДАЛИ ЌЕ СЕ ПРОДОЛЖИ ПРОЛЕТНИОТ РАСПУСТ НА УЧЕНИЦИТЕ ПОСЛЕ 6 МАЈ, БИДЕЈЌИ ИЗБОРИТЕ СЕ НА 8 МАЈ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

Владата дополнително ќе одлучи дали учениците ќе се вратат на училиште на 7 мај или после 8 мај, поради одржувањето на парламентарните избори и вторио ...
2 / 2 НАПИСИ