Таг: протоколи

1 2 3 432 / 32 НАПИСИ
СЕ ДОЗВОЛУВААТ СОБИРИ СО ДРЖЕЊЕ ДИСТАНЦА И ОДЕЊЕ ОД ВРАТА ДО ВРАТА, МОЖНО Е ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА ГЛАСАЊЕ, КАЖА ФИЛИПЧЕ ЗА ПРОТОКОЛИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ

СЕ ДОЗВОЛУВААТ СОБИРИ СО ДРЖЕЊЕ ДИСТАНЦА И ОДЕЊЕ ОД ВРАТА ДО ВРАТА, МОЖНО Е ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА ГЛАСАЊЕ, КАЖА ФИЛИПЧЕ ЗА ПРОТОКОЛИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ

На барање на претседателот Стево Пендаровски по одржување на лидерската средба, Комисијата за заразни болести изготви протокол за денот на одржување и ...
ВО КАНАЛОТ СТУДЕНЧИШТА КАЈ ОХРИД ЌЕ УГИНАТ ПЕТ ТОНА ПЛАШИЦА И КРАП

ВО КАНАЛОТ СТУДЕНЧИШТА КАЈ ОХРИД ЌЕ УГИНАТ ПЕТ ТОНА ПЛАШИЦА И КРАП

Во каналот Студенчишта кај Охрид кој сега е зимувалиште за малата, но позната плашица, наеднаш можат да угинат околу три тони од оваа риба, што ќе е в ...
1 2 3 432 / 32 НАПИСИ