Таг: првенство

ШТИПСКИТЕ БРАЌА ИВАНОВСКИ ДОМИНИРАА НА ЕДРИЛИЧАРСКИОТ КУП ВО КУМАНОВО

ШТИПСКИТЕ БРАЌА ИВАНОВСКИ ДОМИНИРАА НА ЕДРИЛИЧАРСКИОТ КУП ВО КУМАНОВО

Браќата Марјан и Никола Ивановски од Штип беа најуспешни на Едриличарскиот куп во прецизно слетување во Куманово, освојувајќи ги првото и третото мест ...
МИСТЕРИЈА Е ЗОШТО ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ ЗАГИНАА 4 ИСКУСНИ ПАРАГЛАЈДЕРИСТИ ВО КРУШЕВО

МИСТЕРИЈА Е ЗОШТО ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ ЗАГИНАА 4 ИСКУСНИ ПАРАГЛАЈДЕРИСТИ ВО КРУШЕВО

Четворица искусни параглајдеристи загинаа на годинешното Меѓународно првенство во параглајдерство во Крушево и исто толку пилоти добиле тешки повреди. ...
2 / 2 НАПИСИ