Таг: пушки

ТАЗЕ БОЈА ЗА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ И ЗА МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА

ТАЗЕ БОЈА ЗА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ И ЗА МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА

Шарената револуција стигнува пред Собрание. Попатно фрлија тазе боја на Министерството за правда, а потоа и на празната канцеларија на претседателот Ѓ ...
„КУРШУМИТЕ ЖИВОТ ЗНАЧАТ, ДАСКО ЕДНА“, ШАРЕНИТЕ ПРЕД ТЕАТАР „КОМЕДИЈА“

„КУРШУМИТЕ ЖИВОТ ЗНАЧАТ, ДАСКО ЕДНА“, ШАРЕНИТЕ ПРЕД ТЕАТАР „КОМЕДИЈА“

Шарените револуционери го почнаа протестотот со порака за директорката на театарот „Комедија“ Јелена Жугиќ. Тие на асфалтот опред театарот исп ...
2 / 2 НАПИСИ