Таг: работа од дома

ДРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА СЕ ВРАЌА НА РАБОТА ОД 1 ФЕВРУАРИ ВО ПОЛН СОСТАВ

ДРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА СЕ ВРАЌА НА РАБОТА ОД 1 ФЕВРУАРИ ВО ПОЛН СОСТАВ

Од први февруари државната администрација се враќа на работа. Од 20 октомври по есенскиот бран и зголемениот број случаи на ковид-19, административцит ...
НЕ ГЛЕДАМ ЗОШТО ПРАТЕНИЦИТЕ НЕ БИ РАБОТЕЛЕ ОД ДОМА СО ШТО БИ ГО ЗАШТИТИЛЕ СВОЕТО ЗДРАВЈЕ, ПРЕПОРАКА ЗА ТОА ИМА, КАЖА ФИЛИПЧЕ

НЕ ГЛЕДАМ ЗОШТО ПРАТЕНИЦИТЕ НЕ БИ РАБОТЕЛЕ ОД ДОМА СО ШТО БИ ГО ЗАШТИТИЛЕ СВОЕТО ЗДРАВЈЕ, ПРЕПОРАКА ЗА ТОА ИМА, КАЖА ФИЛИПЧЕ

Откако и пратеникот од СДСМ Лазе Таневски по Исмаил Јахоски од ДУИ денеска потврди дека е позитивен на коронавирус, министерот за здравство Венко Фили ...
2 / 2 НАПИСИ