Таг: работна недела

БРИТАНСКИ ФИРМИ СЕ ПРЕФРЛИЛЕ НА ЧЕТИРИДНЕВНА РАБОТНА НЕДЕЛА ПО НАЈГОЛЕМОТО ВАКВО ТЕСТИРАЊЕ НА СВЕТОТ

БРИТАНСКИ ФИРМИ СЕ ПРЕФРЛИЛЕ НА ЧЕТИРИДНЕВНА РАБОТНА НЕДЕЛА ПО НАЈГОЛЕМОТО ВАКВО ТЕСТИРАЊЕ НА СВЕТОТ

Најголем дел од десетици британски работодавци кои ја тестирале опцијата за четиридневна работна недела одлучиле да продолжат да работат на овој начин ...
1 / 1 НАПИСИ